Watermerk uit video verwijderen - Online video-editor - VEED.IO (2024)

Een tool voor het verwijderen van watermerken uit je video perfect om content te hergebruiken!

VEED biedt tal van online videobewerkingsprogramma's waarmee je watermerken van video's kunt verwijderen of bedekken. Je kunt de video bijsnijden om het deel dat het watermerk toont te verwijderen of bedekken met een grote verscheidenheid aan elementen zoals stickers, tekeningen, vormen, tekst en zelfs muziekvisualisatoren.

Door VEED te gebruiken kun je veel tijd en geld besparen op dure videobewerkingsapps die moeilijk zijn om te leren gebruiken. Het is een online videobewerkingssoftware die professionele hulpmiddelen, eenvoudige navigatie en snelle rendertijden biedt. Je kunt je dus concentreren op je creativiteit in plaats van te blijven hangen in het laden van pagina's, het uitzoeken van ingewikkelde instellingen en je zorgen te maken over de kwaliteit van je video!

Tools die je kunt gebruiken om een watermerk van een video te verwijderen:

Watermerk uit video verwijderen - Online video-editor - VEED.IO (1)

Stap 1

Bijsnijden, video overleggen en media

Gebruik het uitsnijgereedschap om het watermerk van een video uit beeld te slepen. Je kunt ook een andere video (video-in-video) over het gebied met het watermerk leggen. Of plaats een afbeelding op de plaats van het watermerk.

Watermerk uit video verwijderen - Online video-editor - VEED.IO (2)

Stap 2

Logo's, stickers en andere elementen

Voeg je logo toe met onze Brand Kit (beschikbaar voor premium abonnees) om het watermerk in een video te bedekken. Je kunt ook kiezen uit onze grote verscheidenheid aan elementen zoals stickers, GIF's, vormen en tekeningen.

Watermerk uit video verwijderen - Online video-editor - VEED.IO (3)

Stap 3

Tekst en ondertiteling

Voeg tekst of ondertitels toe op het watermerkgebied (zorg ervoor dat je een stijl kiest met een achtergrond om het watermerk te verbergen).

Meer informatie

Handleiding "Online watermerk verwijderen”

Logo's, watermerken en andere ongewenste elementen verwijderen

Als je een aantal video's hebt gemaakt met je eigen logo en je kunt het er niet meer uithalen, dan kun je de online video-editor van VEED gebruiken om het weg te werken met behulp van ons brede scala aan tools. Zo kun je dezelfde inhoud gemakkelijk plaatsen en optimaliseren voor TikTok of Instagram en andere sociale media platforms. Gebruik je nieuwe logo in plaats van het oude met behulp van onze Brand Kit. Vervang ongewenste items op je video door ze te bedekken met elementen. Maak je keuze uit onze selectie stickers, vormen, GIF's, tekeningen, pijlen en tekstballonnen. Op deze manier kun je je video's hergebruiken voor elk social media platform!

Watermerk uit video verwijderen - Online video-editor - VEED.IO (4)

Watermerkwisser, achtergrondverwijderaar en meer!

VEED biedt ook een instant video achtergrond verwijderaar die handig is bij het maken van professionele video's zoals trainingsvideo's, educatieve en verkoopvideo's. Neem je webcam op met onze webcamrecorder vanuit het comfort van je huis. Je hoeft je geen zorgen te maken over de rommel in je achtergrond, want die kun je met één klik verwijderen. Vervang je achtergrond door een andere video - je kunt kiezen uit onze bibliotheek van royalty-free stock video's, een afbeelding of een effen kleur.

Watermerk uit video verwijderen - Online video-editor - VEED.IO (5)

Een compleet pakket gereedschappen voor videobewerking als geen ander

Onze video-editor biedt een compleet pakket tools om snel video's te maken en te bewerken, zodat je je kunt concentreren op het werk dat er toe doet. Snijd je video's bij of kies uit onze voorinstellingen om meerdere video's te maken die je kunt plannen voor plaatsing op sociale media. Dit is een geweldige manier om je content te optimaliseren voor meerdere platforms. Je kunt ook live streamen en je opgenomen streams opnieuw gebruiken - perfect voor het maken van evergreen content!

Watermerk uit video verwijderen - Online video-editor - VEED.IO (6)

Watermerk uit video verwijderen

Veel Gestelde Vragen

Geliefd bij makers.

Geliefd bij de Fortune 500

VEED is baanbrekend geweest. Het heeft ons in staat gesteld om prachtige content te creëren voor sociale promotie en advertentie-eenheden met gemak.

Max Alter
Director of Audience Development, NBCUniversal

Ik hou ervan om VEED te gebruiken. De ondertitels zijn de nauwkeurigste die ik op de markt heb gezien. **Het heeft geholpen mijn content naar een hoger niveau te tillen.

**

Laura Haleydt
Brand Marketing Manager, Carlsberg Importers

Ik gebruikte Loom om op te nemen, Rev voor ondertiteling, Google voor opslag en Youtube om een deelbare link te krijgen. Nu kan ik dit allemaal op één plek doen met VEED.

Cedric Gustavo Ravache
Enterprise Account Executive, Cloud Software Group

VEED is mijn one-stop-shop voor videobewerking! Het heeft mijn bewerkingstijd met ongeveer 60% verminderd, waardoor ik me kan concentreren op mijn online carrière coachings bedrijf.

Nadeem L
Entrepreneur and Owner, TheCareerCEO.com

Als het om geweldige video's gaat, heb je alleen VEED nodig

Watermerk uit video verwijderen
Watermerk uit video verwijderen

Geen creditcard nodig

Meer dan het verwijderen van een watermerk

Met VEED kun je veel meer doen dan alleen watermerken uit video's verwijderen. Het is professionele videobewerkingssoftware waarmee je snel en efficiënt meerdere video's kunt maken die je kunt gebruiken voor verkoop, training, vooraf opgenomen livestreams en videopodcasts. Gebruik onze ingebouwde webcam en schermrecorder om tutorials en sprekende hoofdvideo's te maken. Kies uit onze ruime selectie stock audio- en videoclips, voeg overgangseffecten tussen clips, animaties en meer toe!

Watermerk uit video verwijderen - Online video-editor - VEED.IO (7)

Watermerk uit video verwijderen - Online video-editor - VEED.IO (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated:

Views: 6091

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.